Thursday, December 20, 2012

Pemenang Contest My Blog Superb ! Tahniah !

 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

  Pertama sekali saya nak minta maaf kepada semua peserta yang tertunggu-tunggu menanti keputusan contest my blog superb.. Tapi yang paling gembira semua peserta akan dapat hadiah. Suka tak ? Gembira tak ? Hadiah saya bagi.. Kalo tak suka tak apalah. Tak naklah bagi.= P ( gelak jahat ) Jangan sedih-sedih tau..Harap semua peserta tak kecik hati dan berdendam dengan saya. Yang tak menang , bukan blog korang tak cantik. semua blog cantik tapi saya telah membuat markah. Semua markah ada dalam microsoft word.. Rambang mata saya memilih. Susah sangat. Sila berdegup kencang. Dup ! Dup ! Kepada peserta yang tak menang , jangan kecewa. Mungkin rezeki korang ada kat tempat lain.Saya terpaksa awalkan nama pemenang.sepatutnya besok tapi ada hal..Sponsor dari Sanvirus Owl terpaksa dibatalkan sebab tak dapat hubungi pihak sanvirus owl.

Dan diingatkan saya dan pihak sponsor berhak menukar mana-mana hadiah mengikut budi bicara kami, dan jika dikenakan sebarang caj penghantaran maka itu juga dibawah tanggungjawab anda.. Jika lambat atau tak sampai barang anda , jangan salahkan saya. Saya telah memberitahu pihak sponsor tentang hal pemenang sebelum korang hantar details. Iaitu sehari sebelum Khamis.Sila baca hingga akhir. Digalakan.Disitu ada senarai cara menghantar details.

Sebelum tuh klik SINI kalo nak tengok keputusan. Jika tak no.no.no. ( gelak jahat lagi

Siapa yang akan memenangi hadiah utama ?

Hadiah Utama - Lomo 1x , Dress 1x , Celeb Hijab 1x , Bunny H/P 1x , Bloglist 1 tahun

-
-
-
-
-
-


Pemenang Saguhati 

Seramai ___ orang yang terdiri daripada semua blogger yang menyertai kecuali pemenang random , entri kreatif dan blog superb. Check peserta di sini > SINI <

Hadiah : ( sila pilih salah satu )
- Bloglist 1 tahun ( dan selebihnya
- Header ( 3 orang pertama )
- Banner ( 3 orang pertama )

1 l 4 l 6 l 7 l 8 l 9 l 11 l 14 l 15 l 18 l 21 l 25 l 27 l 29 l 32 l 33 l 34 l 36 l 39 l 38 l 39 l 42 l 43 l 44 l 45 l 46 l 47 l 49 l 50 l 51 l 52 l 55 l 57 l 58 l 59 l 60 l 67 l 69 l 71 l 72 l 77 l 80 l 86


Pemenang Random

Sebanyak 31 pemenang yang diadili oleh mak cik random. Nak tahu kat mana pemenang random ?
Check peserta di sini > SINI <  > Bahan bukti ( gambar cabutan bertuah korang ) < 

- Square Hijab 1x by Cute Catch                     > 66 <

- Anting-anting 1x by Fluffy Bunny Haus           > 65 <

- Gelang 1x by Miracelight Shop                      > 35 <

- Celeb Hijab 2x by Hijab Wholesales            > 16 < > 30 <

- Fridge Magnet + Baucer RM 10 1x by Miracelight Shop            > 83 <

- Bangle or Bracelet 1x by Korean Lens Shoppe ( Malaysia )       > 17 <

- Shawl 1x by Butik Pinkku     > 28 <

- Button Bracelet 1x by Siti Fatimah   > 40 <

- Brooch Kartun 2x by Ria Lovely Style     > 53 < > 12 <

- Brooch Bunga 1x by Ria Lovely Style  > 3 <

- Bunny H/P Strap 2x by Greennnpanda Craft > 54 < > 56 <

- Shawl 1x by  Zatty61 <

- Baucer Shopping RM 10 2x by  Honey Clover's Closet > 76 < > 10 <

- Bedak Arab 3x by Bedak Arab  > 68 <  > 78 < > 63 <

- Sekotak biskut 1x Intan Wandalaara > 70 <

- Hadiah Rahsia 1x by Zinnia Z A Online Shop > 13 <

- Header 3x by Shuhada Othman > 62 < > 5 < > 2 <

- Banner 3x by Shuhada Othman > 22 <  > 74 < > 41 <

- Felt Craft 1x by Fatimah Azzarah > 19 <

- Keychain atau H/P Strap Homemade 1x by Farachew > 79 <

- Shawl 1x by Diyana Boutique  > 24 <


Pemenang Blog Menarik 

Pemenang Keenam jatuh kepada 

-
-
-
-
-
 Header 1x, Bloglist 1 bulan by Fatimah Azzarah


Pemenang Kelima jatuh kepada

-
-
-
-
-
Keychain atau H/P Strap Homemade 1x by Farachew , Header 1x by Fatimah Azzarah


Pemenang Keempat jatuh kepada

-
-
-
-
-
Tudung bawal 1x by  Ria Lovely Style , Topup RM 5 1x by Shuhada Othman


Pemenang Ketiga jatuh kepada 

-
-
-
-
-
Anting-anting 1x by Fluffy Bunny Haus , Shawl 1x by Diyana Boutique


Pemenang Kedua jatuh kepada 

-
-
-
-
-
Celeb Shawl 1x by Hijab Wholesales , Jaket 1x by  Fluffy Bunny Haus , Shawl 1x by Butik Pinkku


Pemenang Pertama jatuh kepada

-
-
-
-
-
 H/P Case RM 40 1x  by Korean Lens Shoppe ( Malaysia ) 
L005 LED electronic Colour Change flicker light1x by Trendy Korean Items  
Barangan Ejulz Sophie Paris Malaysia bernilai RM 30 by Ejulz Sophie Paris Malaysia 
Bloglist 1x Setahun by Fatimah Azzarah


Pemenang Entri Kreatif 

Pemenang Keenam jatuh kepada 


-

-
-
-
-

 Header 1x, Bloglist 1 bulan by Fatimah Azzarah


Pemenang Kelima jatuh kepada

-
-
-
-
-
Keychain atau H/P Strap Homemade 1x by Farachew , Header 1x by Fatimah Azzarah


Pemenang Keempat jatuh kepada

-
-
-
-
-
Sling Bag 1x by Hot Collection , Bloglist 5 bulan by Fatimah Azzarah


Pemenang Ketiga jatuh kepada 


-

-
-
-
-
Anting-anting 1x by Fluffy Bunny Haus , Shawl 1x by Butik Pinkku



Pemenang Kedua jatuh kepada 


-

-
-
-
-
Cadar1x by Cadar Murah , Purse1x by  Branded Bag Outlet , Shawl 1x by Butik Pinkku


Pemenang Pertama jatuh kepada

-
-
-
-
-
Dress 1x by Erny Craft / Doublee Tshirt
Baucer RM 50 1x  by Delisha Baby Castle
L005 LED electronic Colour Change flicker light1x by Trendy Korean Items  
Celeb Hijab 1x  by Hijab Wholesales
Bloglist 1x Setahun by Fatimah Azzarah


Hadiah Utama jatuh kepada 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lomo 1x by Cute Catch 
Celeb Hijab 1x by Hijab Wholesales 
 Bunny H/P Strap 1x by Greennnpanda Craft 
Bloglist 1 tahun by Fatimah Azzarah 




Tahniah kepada yang berjaya.. Yang tak berjaya berusaha lagi.. Ada hikmah disebalik itu.. Bagi saya semua blog cantik.. Saya telah membuat keputusan untuk sediakan markah bagi blog-blog kamu.. Semua markah tertinggi.. So , saya amiklah markah paling tertinggi. saya dapat apa ?? penat..!  Sepanjang anda semua join contest saya , saya ingin memohon maaf atas kesilapan saya.. Saya suka blog anda semua.. : )
Terima kasih kerana telah menjoin contest saya.. : ) Jangan lupa masuk lagi.. : )
TAHNIAH BUAT SEMUA 

Kepada semua pemenang , saya mohon supaya anda menghubungi terus para sponsor ( klik pada nama ) untuk menuntut hadiah anda bermula pada hari khamis 13 / Dec / 2012 dan sebelum 20 / Dec / 2012. Bagi pemenang-pemenang entri kreatif , blog menarik dan hadiah utama sila hantar details kepada saya di Facebook Fatimah Azzarah atau fatimahazzarah06@gmail.com .Random hantar kepada sponsor korang dan saguhati hantar details korang di facebook atau email.
Detail For Edit Blog 
Kalau nak tambah-tambahlah.. Ini format sikit jer.. : p
Detail For Header / Banner
Hadiah Barangan :
Kepada semua pemenang , tahniah saya ucapkan.dan kepada yang tak menang jangan sedih-sedih.InsyaAllah lain kali giliran korang pula yang menang.
Terima kasih.. : ) 

21 Pengomen Terhebat !!:

McKoya said...

terima kasih fatimah anjur contest ni dan tahniah semua :)

Fatin Nabila said...

Menang Saguhati je. Boleh tak kalau saya nak amik hadiah yang bloglist tuh? Thank you!

Anis Rabun said...

Akak , Anis menang saguhati , kena hantar email kan ? Boleh x kalau sy hantar kat fanfage je ? Anis x retilah hantar email . Boleh kan ? Thanks :)

✸Wanny✸ said...

Saya pening nak hantar kat fanpage, tapi mane link? Sy xreti la nak anta gmail.

cik ikanmasin said...

alhamdullilah :) akk ada dalam list random :) tak sia-2 akk buat syarat-2 adik :) akk no 17 . yang adik suruh hantar dekat email entri kreatif , blog menarik dan hadiah utama je . habis random nak tuntut dekat mana ??

Nabila Medan said...

alhamdulillah.. nabila dah sent kat email ye :)
nabilamedan@yahoo.com

Wan Aqilah said...

Alhamdulillah~ saguhati pun bolehlah~ saya nak bloglist :D

Adilla Shahirah said...

Menang saguhati. yeah. Bloglist boleh?

Fafa Kyraa said...

Alhamdulillah. Menang saguhati pun ok la.. Err, sy nak bloglist ye ^_^ Terima kasih. :D

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

hy , pmng hot n super Ga tu da umum erk

sii gadis polkadot❤ said...

Assalamualaikum :D

Menang saguhati jaa. Alhamdulillah. Saya nak bloglist jaa yaa. Thanks sbb anjurkan giveaway gempak ne and tahniah pada para pemenang :)

Nizam Erul said...

DoubleOMG !
taksangka Nizam boley menang :DD

Siti Rohaida said...

tahniah..follow sni

Af Rina Fath said...

anda di'tag' :)

http://afrinaaaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Aqilah Shafiah☆ said...

uhmmmm...fatimah...saye dh hantar..tp sy xtau fatimah dpt ke x....sy mes8 kat fb...kalau xdpt bg tau sy eh...

ni link blognye.. http://zefreakprofile.blogspot.com/

Irdina Faqihah said...

irdinafaqihah@yahoo.com
kak.please sgt2 harap2 yang saya punya cepat siapkan dengan sempurna thanx akak syg akak.cepatlah2 buat.walaupun x dapat hadiah utama huhu.maklumkan saya di blog ya,thanx akak.

Irdina Faqihah said...

irdinafaqihah@yahoo.com
kak.please sgt2 harap2 yang saya punya cepat siapkan dengan sempurna thanx akak syg akak.cepatlah2 buat.walaupun x dapat hadiah utama huhu.maklumkan saya di blog ya,thanx akak.

-meeSUPERGIRL- said...

hot n super ga tak umum lg eh? :)

shasha yacob said...

yelaaa kak meee. itu jugak saya nak tanya tadi,

Bee Haa said...

Thanks to fatimah azzarah..
biha dapat saguhati.. na pilih bloglist setaun tu la.. thanks. http://biehaabdul.blogspot.com/2012/12/miracle-therapy.html

mi$$ch0c0laTe said...

hadiah saguhati ja... nak header boleh x...

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah