Wednesday, December 12, 2012

Akhirnya siap juga list pemenang Contest My Blog Superb

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Akhirnya siap juga list pemenang. InsyaAllah saya akan umumkan pemenang pada hari jumaat. Jumaatkan hari yang mulia . So , jangan marah-marah tau ! = P Sorylah pemenang random ada 31 orang sahaja. Siapa yang menang random ? Nak tahu ? tunggu hari jumaat tau! Jangan ketinggalan.. 

Bestnya ! Pengumuman pemenang hot and super giveaway akan diadakan pada minggu yang seterusnya pada hari jumaat juga.. Urgghh ! Malasnya nak buat tempahan blog yang terbaru dari En.Kamal Hamid. Sabar ye. Makcu sangat garanglarh! Haha. ok berbalik pada entri kita , maka korang tahukan bila nak umumkan. So , jangan marah-marah ye.Sabar.


Ada hadiah utama! Siapa yang dapat ? Apa pemilihan hadiah utama ? Pemilihan dia ialah dari segi blog , dan entri kreatif. Semua sekalilarh. Ada entri kreatif dan juga blog menarik.. Semua peserta akan dapat hadiah tau ! Berapa kau dah kata. Saje je bagi korang ingat. Kuikui ( gelak jahat versi bla bla

5 Pengomen Terhebat !!:

Hanis Syazana said...

tak sabar :D hii

Irdina Faqihah said...

ala.kak,saye x de.saya pergi hong kong lh.harap menang.ade hikmah kot pergi kan.nk menang.

\\ Izzah // said...

Wihuuu , taksabar :D

\\ Izzah // said...

Wihuuu , taksabar :D

Aisya Hazirah said...

Wuhuuu, tak sabarnya :D

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah