Tuesday, November 27, 2012

Blog Review : Sponsor Hot and Super Giveaway Part 4


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Fisrt sekali saya nak ucapkan terima kasihlah kepada sponsor-sponsor yang baik hati ini.. Terima kasih ye sponsor-sponsorku sekalian..

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/

Headernya telah memikat hati saya ! Tolong ! Menarik dan kemas blog ini . Sangat simple but so sweet. Macam alam keanak-anakan. Teringinnya nak edit macam tuh. Ada ke orang nak tolong edit begitu ? cute kan ? Argghh! so cemburu hati ku ini..


Adakah korang berminat nak naikkan like di Page Online Shop korang? 
Business Berjaya Online menyediakan aplikasi utk menaikkan likes di fanpage, c
ontoh video apps : http://on.fb.me/TBQufW 
yang menarik tentang Video App ni : 
1) Auto Tag ke 3 friends
 2) Auto Post ke Wall 
3) Video Apps ni akan bertahan sampai bila2... Fanpage yg ade 403k Likes akan di blast jugak!! 
Harga Pakej : 
1 Video Apps = RM30/Month/page
5 Video Apps = RM70/Month/page 
Unlimited Apps = RM120/Month/page 
Selain drpd tu, tips bagaimana cara utk mendapatkan pelanggan juga disediakan.

Warna pink menarik ! pemilihan warna yang menarik. Header yang sangat auuu ! Sangat superb adududu! haha.. Ini saya nak jual pantun pada kamu..

Ada Ali ada Mel 
Blog kamu sungguh comel !


Jom singgah ! Akak fea menjual pelbagai blouse ,kain cotton , skirt dan sebagainya . Harga berpatutan boleh didapati di situ.Saya minat dengan skirtnya. Cantik sangat. Ingin melihatnya ? Jom kita tengok betapa cantiknya..



Nak tahu tak ? kedai Fifa Shop jual jubah ! Jeles kita tau ! Kedai itu juga menjual jubah denim , muslimah T-shirt chiffon corak layer dan sebagainya. Tidak mahal dan tidak juga murah tapi dengan harga yang berpatutan. Ini contoh jubah denim..



Sangat cantikkan header dia ? Kreatif ! Saya amat suka pada header dia. Kemasnya blog alieya. Tidak perlu digambarkan sangat kemas tidak berselerak. Sangat menarik dan tertarik apabila melihatnya. Jom kita sama-sama mengahangatkan lagi contest alieya.. sini

3 Pengomen Terhebat !!:

Ainin Suffiah said...

Haha! Blog ainin mcam budak2 eh? Aduuhh. Malu la plak :)

Ainin Suffiah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Syafiqah said...

jemput join :)
http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah