Tuesday, November 27, 2012

Blog Review : Sponsor Hot and Super Giveaway Part 1

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Fisrt sekali saya nak ucapkan terima kasihlah kepada sponsor-sponsor yang baik hati ini.. Terima kasih ye sponsor-sponsorku sekalian.. 
Blog Rochelle adalah blog yang femes jugalah kan.. Blog yang serba simple dan memang cantik apabila memandangnya.Blog yang tidak serabut. Korang kena follow tau! Kalo tak follow , ermm rugilah alamaknya. . Pemilik blog ini baru membuat giveaway ! Mari join - join sini -

http://lyllaazhar.blogspot.com/

Laila Najihah adalah peminat setia ONE DIRECTION ! Saya pun minat juga.. Samalah kita ..Sep! Saya suka header dia , Clipping mask dan gif . Wow ! Superb , awesome. Blog yang simple. Followe sudah mencecah angka 1000 + Tahniah ! Mesti ramai pembaca setiakan..  Jangan lupa follow dan jadi readers tau..


Blogshop ini menjual pelbagai pakaian muslimah. Terutamanya tudung. Mesti ramai wanita yang minat pada tudungkan ? Mari kita sama-sama terjah dan membeli barangan yang dijual di Butterflies Melody dengan harga yang istimewa.. Pelbagai barangan yang dijual. Antaranya ialah pashima , tudung , jubah , handbag dan sebagainya. Jangan lupa follow dan beli barangan di Butterflies Melody!


Personal blog Ayesha Ramlee. Blog serba ungu. Wow! mesti peminat setia ungu.Saya pun suka ungu juga. Banyak tutorial yang terdapat didalam blog itu.  Pemilik juga menjual barangan seperti Losyen Kamar Sutera, Form dan Felt Craft , Tudung Bawal Plain dan sebagainya. Marilah kita sama-sama membeli dengan harga yang berpatutan, Tidak rugi memfollow blog ini. Pelbagai maklumat yang kita boleh dapat didalam blog Ayesha Ramlee..


Hotz Mumma menjual pelbagai ubat-ubatan., losyen dan sebagainya. Pelbagai kelebihan boleh kita dapati disitu. Pelbagai arahan dan tutur cara makan boleh kita dapat. Jangan lupa singgah dan terus terjah plus follow tau! Sakit datang dari Allah , sihat datang dari Allah! beli ubat ialah ikhtiar kita untuk sembuh. Yang menyembuhkan kita ialah Allah bukan ubat..


Handmade yang menjual pelbagai kraft. Sangat cantik dan menarik! Siapa yang tak cuba beli , alamatlah rugii.. Jangan kata saya tak promote.. Hurgghh! Ini contoh handmade yang dibuat oleh kak Zliah.


Menarik bukan ? Marilah beli! Jom ! Jom !

Terima Kasih wahai sponsor-sponsorku yang baik hati! ; ) 

0 Pengomen Terhebat !!:

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah