Sunday, September 30, 2012

Tahniah Follower Ke - 1000

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Yahoo ! Dah jumpa sang arjuna .. Ye ke ? Hehe.. Dah jumpa gerangan yang telah menjadi follower ke -1000. Tahniah awak ! Alhamdulilah ! Dapat juga follower sebelum saya masuk tingkatan 1. Dah 1 tahun saya berblogging. Muda lagi blog saya. Baru 1 tahun1 bulan berapa hari entah. Tak ingat.

Teramatlah hepy tahu ! Nak senyum sahaja hari ini . Saya as happy as a lark . Wow ! Speaking London..

My promise are ..........

 Saya akan follow blog awak balik ! 
 Saya akan buat entry pasal blog awak.. Inilah..hehe.. 
 Saya akan editkan blog awak.. : )

Mari kita berkenalan dengan tuan yang bertuah ini 

Okay ! Tuan yang bertuah ini , namanya ialah Tasneem Azmi ..

Siapakah dia ?

Nama : Tasneem Azmi
Umur : 11 tahun.. Alahai.. mudanya awak.. 
Blog newbie lagi nie.. Rajin.. rajin tengok blog dia selalu ..

To Tasneem Azmi ,

Thanks sudi jadi follower blog saya yang tak seberapa ini . Tenkiu so much ! : ) 

Nice to know you and keep blogging ya ? ^ ____ ^

Eh , korang ! Apa tunggu lagi ? 
Cepat terjah blog Tasneem Azmi ini . And jangan lupa follow sekali .
Bagi support ..Daa..

Awak , hantar email atau facebook ok.. Awak mendapat edit blog dari saya.. : )

! Terima Kasih ! 


3 Pengomen Terhebat !!:

Sue PeLik said...

untungnyaaaaaaaaaaaa dia! kena review sekali dapat edit blog lagi :P

fifie said...

Sekarang fatimah baru umur 12 tahun ke ? Wahhh dah la muda lagi pandai pulak tu edit2 blog. untung nya. Tahniah adik :)

eimah siti said...

tahniah...da ada 1000 follower...=)

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah