Friday, September 21, 2012

Senarai Sponsor Contest My Blog Superb by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Diminta like dan follow dan ikut apa yang saya tulis ! FAHAM ?? Saya akan check. Siapa tak nak hadiah jangan buat . WAJIB like dan Follow . Siapa tak like dan follow mungkin secara rasminya TERBATAL ! bukan nak kasar macam tegas , saya nak lihat kejujuran anda ketika membuat sesuatu. Jangan menipu. 

  1. Cute Catch l Share di wall
  2. Fluffy Bunny Haus
  3. DeGorgeous Fashion House
  4. Branded Bag Outlet  l Share 5 gambar dari album
  5. Korean Lens Shoppe l Banner Korean Lens Shoppe  ( Jadikan banner di sidebar ada link sekali ) l Share  Korean Lens Shoppe di facebook kepada 10 rakan facebook 
  6. Delisya Baby Castle l Blog Delisya Baby Castle l Share 5 pic gambar
  7. Sanvirus Owl
  8.  Hijab Wholesales
  9.  MIraclelight Shop l Blog l World Of Caah
  10. Lovely Strawberry l  Suscribe via email di blog l Follow Twitter l Share di wall masing-masing l Follow networked blog l letak dibloglist 
  11. Klik Klik , Klik ,  Follow Cik Fatimah 
  12. Ria Lovely Style l Ria Lovely Style
  13.  Greennnpanda Craft l Greennnpanda Craft
  14.  Diyana Boutique l Blog Ezati l NadiaYu-Collection l Like Pic
  15. Trendy Korean Items l Letak di bloglist
  16. Butik Qaseh Emmy l Zatty Musyux l Twitter Zatty Musyux
  17. Butik Pinkku l Blog Butik Pinkku
  18.  Honey Clover's Closet l Blog Honey Clover's Closet l Letak di bloglist
  19.  Kampung Kameq l Ejulz Sophie Paris Malaysia
  20. Hot Collection
  21. Cadar Murah l Cadar Murah
  22.  Bedak Arab l Zati and Lappy
  23.  Farachew l Craft
  24. Intan Wandalaara l Intan Wandalaara
  25. Zinnia ZA Online Shop l Zinnia ZA Online Shop
  26. Erny Emy l DoubleeTshirt
  27. Shuhada Othman

Siapa yang tiada link sebagai sponsor saya sila beritahu. Diminta like dan follow dan buat apa yang saya tulis. Saya akan check !

Terima Kasih





16 Pengomen Terhebat !!:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

banyaknya kena buat..

Fatin Nabila said...

insyaallah.

Nurul Hayati said...

semua tu kena buat? aiyoo payahnya.. takpala saya join yg hot and super tu saja lah.

rin sato said...

awak yang nombor 11 tu semua leaving facebook ;/

Cinta Muka Buku !! said...

banyak nye

liazahirah said...

fuhhh penat klik2 sume sponsor
done like n follow
hadiah mmg awesome!

Shasha Yacob said...

dalam proses membuat

\\ Izzah // said...

INSYAALLAH , nnti izzah buat :)

Siti Aisyah said...

Sanvirus Owl tu saya tekan dia keluar facebook Home !!!

Siti Aisyah said...

saya xde twitter la , xpe kew ?

Mohd Noor Shawal said...

Banyak nya kene buat.. pepon, shawal dah buat semua kecuali yang bloglist dan letak banner di sidebar.. sebab tak letak banner, sebab shawal tak de ruangan khas di sidebar untuk letak banner.. sebab tak letak link di bloglist sebab blog shawal tak de bloglist.. berharap sangat akan menang sebab dah turuti semua syarat yang diberi kecuali dua tu.. amin ya rabbal al amin.. :)

Bee Haa said...

Siap..akak akak akak nak tanye ni.. no,15 tue Fb,, x ley nak letak kat bloglist.canne?? huhu..
~u=budak baru belajr~

Norfaiz Nordin said...

Yeah! Akhirnya dah buat semuanya! Fuh, penat tapi tak apa :P

sii gadis polkadot❤ said...

Done buat semua kcuali no 15 & no 5 tuh.

15 :- link facebook mcm mna nak letak di bloglist ? :/
5 :- mmg takde ruang untuk letak banner banner ne :D

hope menangg :)

Fafa Kyraa said...

Maaflah kalau yang like dan share fb tu tak boleh buat. Facebook masalah. Nanti fafa try. Harap-harap boleh join. Fafa cuma follow blog je. Ni link blog untuk lebih mudah : http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/11/contest-my-blog-superb-by-fatimah.html. Check lah ye.

cik ikanmasin said...

yang follow tu semua akk dah buat :) kecuali bloglist . akk pkai classic template .. nnti akk cari kod bloglist :/
yang share kt facebook tu akk dah buat . tapi kt page facebook akk . sorry akk tak boleh share kt fb akk sbb hal tertentuu :( sorry ya . nah link fb page akk
https://www.facebook.com/pages/Asal-kau-bongok-sgt-harini/206615699375813
adik semak kt sini jee . kayy .

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah