Wednesday, September 05, 2012

Pencarian Sponsor Untuk Contest atau Giveaway

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Muka tak malukan ?? haha.. Bila nak mula ?? Scroll betul ker eja nie ? hentam jer.. ! : P
Dalam 2 minggu lagi.. Tapi dalam bulan September .. Tak pasti awal ker akhir bulan.. Lepas UPSR..

Kepada sesiapa yang baik hati nak sponsor bolehlah.. : )

Apa kelebihan jika anda SPONSOR contest atau giveaway ini ?

  1. Trafik ke blog anda akan meningkat sekali dapat mempromosikan barangan / blog / page anda kepada orang lain.
  2. Saya minta semua peserta meng'FOLLOW' dan meng'LIKE' dan syarat yang sponsor berikan.
  3. Saya letak blog sponsor di bloglist saya selama 1 tahun.
  4. Saya akan memberikan Hadiah misteri kepada sponsor. Cabutan Bertuah kepada sponsor.. 1x 
Lagi ? Apa-apa yang diminta oleh sponsor yang mampu dan tidak susah ditunaikan. InsyaAllah.

Bila nak diadakan giveaway ini ?

InsyaAllah.lepas UPSR. 

Boleh sponsor apa ? Berapa banyak pemenang ?

Boleh sponsor apa-apa sahaja yang halal di sisi Agama Islam. Suka hati sponsor dan beri berapa pemenang.

Jika anda setuju dan berminat hendak menjadi sponsor , sila hubungi saya melalui email dengan subject ' Pencarian Sponsor '

fatimahazzarah06@gmail.com / fatimahazzarah06@yahoo.com

atau add saya di facebook

http://www.facebook.com/fatimah.azzarah.9?ref=tn_tnmn

atau boleh tinggalkan komen terlebih dahulu yer.

Itu sahajalah. Marilah jadi sponsor untuk giveaway atau contest saya ini..

! Terima Kasih !

12 Pengomen Terhebat !!:

Sue PeLik said...

macam nak jer tapi nanti pk dulu apa yang boleh di berikan :))

Zatty Musyux said...

dah inbox kat fb

Nana Qistina said...

Saya nak sponsor header ya? :) Saya juga mangsa UPSR tahun ini :)

Ainin Suffiah said...

Ainin dh mesej awak dkat FB awak. Ainin mangsa UPSR jgak. Hehe :)

Awesomeness said...

inbox fb adik. akak victim spm nex yer..haha

S4R4H SWIFT said...

Sarah nak sponsor Simple Header untuk
3 pemenang boleh ? Syarat nnya hanya follow blog sarah , twitter dan like fanpage sarah

Blog:http://sarajefry.blogspot.com/
Twitter:https://twitter.com/SarahJefffry
Fanpage:http://www.facebook.com/pages/Sarah-blog/305020669556524

itu sahaja sharat nya

norzibeautilicioushouse said...

insyaAllah kakzi akan sponsor dear... nanti kakzi confirm dengan fatimah ya

Kitty Kawaii said...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

Greennnpanda Craft said...

Salam dear..

akak confirm tau nk jd sponsor.. hehe.. >_<

eimah siti said...

already reply at ur FB...=)

Jaja Sutera said...

salam..jaja nk sponsor..nanti jaja pm kat facebook ok..

Fatin Nabila said...

alah, tak pandai jadi sponsor. HIKHIK

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah