Friday, September 14, 2012

Senarai Sponsor

Assalamualikum dan Salam 1 Malaysia


Siapa nak join tekan banner


Diminta like dan follow dan ikut apa yang saya tulis ! FAHAM ?? Saya akan check. Siapa tak nak hadiah jangan buat . WAJIB like dan Follow . Siapa tak like dan follow mungkin secara rasminya TERBATAL ! bukan nak kasar macam tegas , saya nak lihat kejujuran anda ketika membuat sesuatu. Jangan menipu. 

  1. Rochelle Liong l Chocolate Vochelle Official Fanpage l Suscribe Rochelle Liong l Klik
  2.  Laila Najihah l Add
  3.  Nur Afifah Butterflies Melody l Blog Butterflies Melody
  4. Ayesha Ramlee
  5. Hotz Mumma l Blog Hotz Mumma
  6.  Handmade by Zliah l Blog Zliah
  7.  Cinta Muka Buku
  8.  Shawl To Love l Blog Shawl To Love
  9.  S.U.K.A Collections l S.U.K.A Collections
  10.  Kedai Kaspersky Online l Blog l VCO Catalyst Biz l Blog
  11.  Kakyong's Shoppe l Blog Kakyong's Shoppe
  12. Little Panda FeltCraft l LifeOFtyra
  13. Hwanis Shoppe l Haswani Samilan
  14. ShopOn9 Station l OdahOneBizz
  15.  Brooch and Scarves
  16. Craft MairaDiana l MairaDiana Craft l MairaDianaShoppe
  17.  My Trendy Fashionista
  18. Jaja Sutera Dot Com l Jaja sutera l Jaja Sutera
  19. Belog Ainin
  20. Business Berjaya Online
  21. Ain Farzana l Yanna Aien l Ain Farzana's blog
  22. FEA Collection l Coretan Hati
  23.  Fifa Shop
  24.  Aliya Tralala dan Add

Siapa yang tiada link sebagai sponsor saya sila beritahu. Diminta like dan follow dan buat apa yang saya tulis. Saya akan check !

Terima Kasih

22 Pengomen Terhebat !!:

Sue PeLik said...

huh! kena tengok betul3 neh nanti ada lak yang terlaepas pandang

Sue PeLik said...

huh! kena tengok betul3 neh nanti ada lak yang terlaepas pandang

eimah siti said...

akak tak ada pn dalam snarai sponsor? ke mmg tak da? huhu...

Jaja Sutera said...

yang Jaja nak sponsor tu...GA ni atau GA lain?kalau GA ni..xdak pon.. :( sob3

Fatin Nabila said...

Ramainya. insya-allah akan like satu2.

Greennnpanda Craft said...

thanks msukkn akak dlm list.. ^_^

nur diyanah said...

Penat mengelike sponsor-sponsor semua . Hrap-harap penat nie bawak tuah .

Aida Shafi said...

wahhh...panjang senarai sponsor nie..menarik..meanrik..

Aida Shafi said...

kalau sponsor yang xde follow button camne ekk??

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

gila banyak !

Nisa Greennnpanda said...

dh follow & like sumer.. ^_^

Husna L.Joe said...

Kak Fatimah , bloglist tu mcm mna ??

shuhadaothman said...

Just nk tanye, sis termasuk dlm senarai sponsor ke x? sbb nma dlm list sponsor & hadiah takde pon. Thanks.

mung2.blogspot.com

Anis Rabun said...

Kak , yang blog Laila Najihah tu x dapat bukak , die kuar snapshot

Anis Rabun said...

Kak , yang blog Laila Najihah tu x dapat bukak , die kuar snapshot

Fatin Nabila said...

huhhhh. ramainye!

liazahirah said...

fuhhh penat klik2 sume sponsor.
done like n follow

Farisha Idayu said...

DONE!

azifah yazid said...

awak nanti tolong cek balik link sponsor sebab ad yg xaktif...

tlg update sekali...

thanks.... :)

azifah yazid said...

awak nanti tolong cek balik link sponsor sebab ad yg xaktif...

tlg update sekali...

thanks.... :)

azifah yazid said...

awak nanti tolong cek balik link sponsor sebab ad yg xaktif...

tlg update sekali...

thanks.... :)

Awesomeness said...

Assalamualaikum dik, tolong tukarkan link blog akak ya, Nur Afifah tu, nie link baru ya http://fifahsubuki.blogspot.com/2012/11/sinopsis-fobia-cinta.html

dan minta kalau pemenang dah diumumkan, suruh pemenang inform di fb: Nur Afifah Ahmad Subuki, terima kasih.

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah