Monday, July 30, 2012

Segmen : Saya Nak Kad Raya by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

TAMAT 


Syarat-Syarat :


2 ) Letak Entry Ini Dalam Post Blog Anda

3 ) Letak Banner Dalam Post ( WAJIB )

4 ) Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )

5 ) Letak Entry Anda Di Komen .. No shoutbox!

6 ) Pemilihan akan diadili oleh Uncle Random

7 )  Tarikh 22.Julai.2012 - 31. Julai. 2012 

9 ) Sini dan Sini

Hadiah :

Kad Raya Terhad tak pasti..


23 Pengomen Terhebat !!:

Hanis Syazana said...

InsyaAllah akan join..

Cahaya Tralala said...

Mahu purse,kek printed bookmark,rm20 craft pilihan sendiri dan produk catalyst
Jom join contest nie..mudah sahaja…
Contest sempena ramadhan..
http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

Nak sangat kad raya dari blogger awesome etc kak Fatimah ni :)

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

shera said...

Shera join :)

http://appleshera.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

miss choco joined :D

♥ Cik Pelangi ♥ said...

join jugak ye :)

http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

lurun namzar said...

saya join.

http://suhadarazman.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

Nurul Hayati said...

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

maaf blog yang kedua xleh follow..

iMieMiey ~ said...

joined

http://you2mevrything.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

Cahaya Tralala said...

Jemput join.
http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

Norain Hana Badarudin said...

saya join..
http://sukemainmain.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

Hawa Ey said...

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

joined :)

Norain Hana Badarudin said...

kenapa x dpt nk follow blog ag satu??

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

:)

Fara Tasya said...

Bismillah

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

FaLya said...

fatin join..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

SaidatulAzwa said...

Joined ^^

http://nursaidatulazwaa.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-fatimah.html

iMieMiey ~ said...

Kak, sy tak jumpa lah mail yahoo kak. macam mane ek?

Cik Fie said...

terlupa pulak nak join :(

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah