Sunday, July 01, 2012

Segmen : Saya Nak Header , Banner & Cursor Name Free by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia 

Banner :


Syarat- Syarat :

  1. Wajib Follow Blog Fatimah Azzarah
  2. Buat Entry Bertajuk "Segmen : Saya Nak Header , Banner & Cursor Name Free by Fatimah Azzarah"
  3. Tag 2 Orang Sahabar Blogger
  4. Wajib Bagi Details 

Maklumat Header
  • Nama blog & url :
  • Tema / Konsep :
  • Gabungan warna :
  • Gambar : Gambar yang telah di transparent sepenuhnya : 
Maklumat Banner
  •  Nama blog & url
  • Tema / Konsep
  • Gabungan warna
  • Gambar
Maklumat Cursor Name 
  • Nama Yang Korang Nak Letak
  • Warna
  • Nama Font ( Font 1 / Font 2 / Font 3 )
Font 1


Font 2


Font 3


3. Publish entri

Terima Kasih

Ganjaran :
Header dan Banner dan Cursor Name  ini untuk 30  orang sahaja.Kalau ramai saya guna random. Header dan Banner dan Cursor Name untuk 30 orang yang ikut syarat.

3 Top Refferal Dapat Header dan Banner , Cursor Name Lebih.So diorang ada 2 lah.. Hehe..

Baru 26 orang join ! Lagi 4 orang..siapa cepat dia dapat..

Tarikh Tutup :

Sehingga Habis Dapat 30 Orang Peserta

Terima Kasih

36 Pengomen Terhebat !!:

priya darshini said...

Saya join:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Mizz Wenn said...
This comment has been removed by the author.
fiqah hamed said...

Salam..nak kena bagi detail untuk header,banner and cursor sekali kea?

Myza Diaries said...

saya join :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

priya darshini said...

Oh ya ke? Sorry, saya sudah updatekan.. Thanks inform.. :D

fiqah hamed said...

Join..(:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

join :)

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Iza Zaty said...

aik, haha. cam saye punye entry jerk :P

miss yanie said...

akaq,saya join jgk...lau msih ad yg x ckup,akaq bgtau yew..thankz..:P
http://realitihidupsaya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Cik Angah Humaira said...

http://hatiseorangputeri.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

miszfarahanis said...

join :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

natasyapink said...

joinn. =)

http://natasya-pink.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Fatin Nabila said...

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Yasmine Afandi said...

Saya nak join segmen ni :

http://vogueyasmine.blogspot.com/2012/06/segmensaya-nak-headerbanner-cursor-name.html

Harap diterima oleh the owner!Thanks! ;)

TehaaNFM said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/06/egmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

nurazie said...

http://nurnie.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

FarahMajdiah said...

http://farahmajdiah.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

SLUMBER SAGUN said...

join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

farah.fauzi said...

nak join :D
http://rajafarah94.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

syalyn said...

saya dah join ! Harap terpilih :) http://meklyncorner.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Wanieys said...

alamak mcm xsempat jer nak join hihi

salam kenal dr wani...follow sini :))

|shuhadaothman|TM said...

Shu join :)

http://jaritakruncing.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

|shuhadaothman|TM said...
This comment has been removed by the author.
|shuhadaothman|TM said...
This comment has been removed by the author.
unknown said...

Joined boleh /

http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Wan Nur Balqish Wan Isa. said...

http://nothing-to-say-to-you.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html Join!

ELFarahin said...

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Saya JOIN! ^^

nanakimie said...

nana join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

if xcomplete infom nana ye,tq!:)

dyabunga said...

dya join
http://yayabunga.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Cik Hawa Eman said...

Assalamualaikum.. sy x tau sempat ke x lg.. kalau sempat lg.. sy nk join jugk.. kalau x sempat xpe la.. maybe laen kali je :(

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

TasHa TrisHa said...

joinn

http://mystorymeandyou.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-name-by.html

Nur Adilla Shahirah said...

join

http://yousmileialwaysmile.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Nazurah said...

Ala , dah tamat :(

Ryukino Yuro said...

http://kebahagiaanberganda.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-header-banner-cursor.html

Cik Fie said...

lupa nk join hihi :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah