Wednesday, May 30, 2012

Kepada Peserta Blogger Card

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia 

Maaf.. Saya amat minta maaf.. saya tak sempat buat. Penat. kepada yang tak dapat blogger card tolong beri link url blog anda pada komen. Saya akan follow dan masukkan ke dalam let's exchange. Maaf sangat-sangat. Atau korang nak suruh saya buat apa-apa kecuali blogger card , edit blog. Korangg boleh pilih antara salah satu

Saya mesti follow.Dan korang pilih salah satu. Hanya satu sahaja.

1. Letak link korang dalam let's exchang
2. Header
3. Cursor Name

Itu sahaja. Terima kasih.

Sesiapa nak header berikan maklumat nie


Maklumat Header
  • Nama blog & url
  • Tema / Konsep
  • Gabungan warna
  • Gambar
Maklumat Cursor Name

  • Nama yang korang nak letak 
  • Warna

6 Pengomen Terhebat !!:

priya darshini said...

Urmm, ni untuk contest apa??

::azmina nordin:: said...

nak header boleh?

http://azminanordin.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa join tapi tak dapat pun . http://eyqahasnan.blogspot.com/ .

eyqa pilih cursor .

nama : EyqaHasnan
warna : merah hitam

::azmina nordin:: said...

ni detail untuk header :)

Nama blog & url : my life my soul
http://azminanordin.blogspot.com

Tema / Konsep:purple.kawai header

Gabungan warna: purple n pink
Gambar:http://i.imgur.com/kkIUQ.png

mairah cadburry said...
This comment has been removed by the author.
mairah cadburry said...

saya nak cursor name lah :)

nama: maira
warna: baby purple :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah