Sunday, December 25, 2011

Sedihnya saya..

Selamat hujung minggu.. lagi beberapa hari jek lagi nak bukak sekolah kan ?? boring kan ?? 
Ermm.. saya banyak masuk contest tapi tak menang.. Mungkin tak ada rezeki.. Tapi ada yang saya join contest or GA pada list nama peserta tak ada nama saya.. Tak adillah.. Tapi tak kisah lah.. Whatever.. Mak saya kata.. Blog ini semua harta dunia. Disebabkan contest or GA kita nak bergaduh.. tak patut.. Fine! Mungkin ada hikmahnyer.. Banyak gak ar blog ang sudah ku edit.. boring.. gembira kan siapa yang menang ? saya tak dapat pape pun.. lenguh tangan adalah.. Nanti bukak sekolah jer tak boleh tengok internet , blog , facebook.. huhu..

Malaslah nak layan semua.. Rindunyer yasmin , najihah , hasanah , ain , wani and lain-lain.. Harap-harap cikgu kelas 6Amanah tak garang.. takut.. hehe.. bukannya pandai sangat pun.. Beli baju sekolah kat mana ? Saya kat beeloon.. betul ke eja ?




1 Pengomen Terhebat !!:

A'ishah Kamaludin said...

Salam Fatimah, jangan lah sedih and give up ya... Adalh hikmahnya tu

BTW, kite tag awak kat sini. Manelah tau awak ada rezeki kat sini. Jomla join GA ni.

the HEHS lady| THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah