Tuesday, June 19, 2012

Tarik Tali ! Best Punya !

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Apa khabar ? maaf dah lama tak updated! busy. Huhu.. tak boleh bukak selalu sebab sekolah agama dah Amali..Lagipun UPSR dah dekat..percubaan pun dah dekat.Kalo bukak blog dan facebook selalu nanti kena bebel. Haha.. Hari ini saya pertama kali dalam sejarah masuk tarik tali. Best. Tak sakit tangan.. cayalah. Okey jom tengok carta sekarang. maaf tak ada gambar. tak boleh bawa kamera.Saya rumah merah..

Lelaki  :

Pusingan pertama -

Hijau Lawan Biru - Biru Menang
Biru Lawan Hijau - Biru Menang

Kuning Lawan Merah - Kuning Menang
Merah Lawan Kuning - Kuning Menang

Pusingan kedua -

Kuning Lawan Hijau - Kuning Menang
Hijau Lawan Kuning - Kuning Menang

Biru Lawan Merah - Biru Menang
Merah Lawan  Biru - Biru Menang

Perempuan :

Pusingan pertama -

Hijau Lawan Biru - Hijau Menang
Biru Lawan Hijau - Hijau Menang

Kuning Lawan Merah - Merah Menang
Merah Lawan Kuning - Merah Menang

Pusingan kedua -

Kuning Lawan Hijau - Hijau Menang
Hijau Lawan Kuning - Kuning Menang

Biru Lawan Merah - Merah Menang
Merah Lawan  Biru - Merah Menang

Apa  nie ! Lelaki tak kuat.. Kalah.. Kesian juga.. Haha.. Faaz rumah kuning.. dia menang. Cemburu. Baju dia tertinggal kat sekolah.. saya hantarkan.. dah lah tak ucap terima kasih. Tak kenang budi..

Sekian Terima Kasih.. 

3 Pengomen Terhebat !!:

Hasanah Johari said...

salam, ehemmmmmmmmm. Rasanya, ada kesalahan lah. Rumah hijau menang semua kan?

Hanis Syazana said...

EH, mesti enjoy kan.. best..

Cik Fie said...

bestnyer :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah