Sunday, March 11, 2012

Segmen : Saya Nak Blogger Card by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia 

Nak cuba buat segmen.. nak join..  Jom..

Syarat-syarat :

  • Letakkan header saya sebagai banner segmen..
  • Tag 2 orang sahaja.. 
Contoh Blogger card yang saya buat ialah.. :


Korang nak ?? Hanya perlu buat isi borang di bawah :

Border warna apa : ungu , pink etc
Doodle  : gambar korang atau pilih sendiri yang saya bagi freebies atau korang punya..
Yang korang perlu letak : Nama , umur dan alamat..

Itu sahaja.. jika tak ramai yang join semua dapat kalo ramai kena guna random.. Okey ?? Deal.

Semoga ramai yang join.. ; ) 

Tarikh tamat : Rabu jam 9.00 malam.. 14.3.2012

40 Pengomen Terhebat !!:

lumi shara jagat said...

http://lumiandtime.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

saye joined

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Akak saya join..

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

NazuerahAzhar said...

Adik, Akak join

http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Nurul Amira said...

nak join ^_^

http://belogmieramieya.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Nur Izza Irdina said...

Join.

http://izzairdina.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

NurSyafinaz said...

http://chibbyabby.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

anim said...

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Awekcun's Story said...

Saye Join :)

Hanis Syazana said...

Salam , hanis join jugak :
http://rightnot.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Nurul Aisyah said...

saya join :)

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/assalamualaikum_13.html

eiyqha afiqha said...

assalamualaikum, sy join jugak

http://takemyhandandletsflyaway.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

farah.fauzi said...

nak join..nk blogger card!!>,<

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Fatin Najwa said...

http://ftnjwa.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Join minit-minit terakhir . Hehe

Miss BaNu said...

joinnnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Qis❀NurellyQis said...

✿ ‿ ✿ Cik Kuntum Join ! ✿ ‿ ✿
Hemoh-Hemoh ツ

http://qisseesecrets.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Latest Entry : SEGMEN : Blogger Card Cun Melecun By Fatimah Azzarah !ツ

najibah('; said...

join :)

http://storiesmoriesimontelkulala.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Tyra Faiera said...
This comment has been removed by the author.
Tyra Faiera said...

Salam. Ainun join :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

lin~ said...

melapor diri (:

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

terima kasih

@Nurul_Aini said...

joined kak ;)

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Aleeya Nabilah said...

join :)

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

dobidounut said...

http://ilovemiyamie.blogspot.com/2012/03/assalamualaikum_13.html

i follow u ^_^

apisv2 said...

JOIN

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Cik Dania said...

join segmen

http://cikdania.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

::azmina nordin:: said...

http://azminanordin.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Khalilah said...

akak join segmen adik :D

http://khalilah95.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

norain97 (miss strawberry) said...

http://ainnotty.blogspot.com/2012/03/saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

~saya join

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Join! Join! ^_^

http://sitinurhudahusna.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-dari.html

Follow blog kamu sekali~

Norerysha Shahiera said...

JOIN SEGMEN ini !

http://erysha-shahiera.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Miss Al said...

akak join sini :)

http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Miss Al said...

sy pn join

http://rezamercurialvaporsuperflyiii.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa join :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

uncHa said...

http://untablog.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

siap !!!!! harap-harap saya dpat..huhukk

Aien Nia said...

Saya join

http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

fazzlim said...
This comment has been removed by the author.
mairah cadburry said...

join tauu :D

http://alittlepocoyo.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

fazzlim said...

fazz join :p

http://sunshine-fazzlim.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

jc awesome said...

join :)
http://saranghaeyo-azura.blogspot.com/2012/03/segmensaya-nak-blogger-card-by-fatimah.html

Nurul Aisyah said...

Fatimah...dah lama saya join...mana blogger card saya?

Nurul Aisyah said...

Fatimah...dah lama saya join...mana blogger card saya?

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah