Thursday, November 24, 2011

Cara Penilaian Contest Blog Paling Ohseemm by Fatimah Azzarah







Cara penilaian blog :

Mula-mula -

- Kemas

Maksudnyer tak serabut dan tengok memeningkan

- Tak berat 

Saya akan cek berat blog kamu. Cara meringan kan blog kamu  SINI dan SINI

- Background ( Saya tak suka background yang liplap ) atau animated..

Nak tengok macam mana ??

Backgroung LipLap

Pening saya tengok! Saya tak suka.. Kalau ada mungkin saya reject.. Maaf yer! 

- Header  ( Tak serabut sangat dan menarik perhatian saya )

Jangan banyak sangat letak di header dan membuatkan dia serabut. 

- Saya tak suka nota sebelum masuk blog anda

Yang ini saya suka


Saya tak suka yang macam  ini
" Ini blog Fatimah Azzarah , Jangan copy atau jadi anon di dalam blog ini " 

- Widget terlampau banyak dan menyebabkan berat

Korang nak tahu berat blog korang tak ? 
TEKAN SINI

- Tulisan Font

Saya tak suka font nie Courier

yang ini

Saya akan updated lagi.. :)



9 Pengomen Terhebat !!:

eika zulaikha said...

herm , tumpng tnya . kak fatimah x suka yg "click here to enter tuh eh ?

FaTiMah aZ-zArAh said...

@eika zulaikha Suka! Tapi mesti cantik , kemas dan center.. :)

Muhd Leo said...

http://muhdleoo.blogspot.com

NurSyafinaz said...

dik na berat blog brpe ??
sy load time o.23 second..ok ?

Aisya Hazirah said...

Boleh tak kalau menggunakan blogskin?

tiqa/poji said...

http://budakbaekbilangbaek.blogspot.com

FaTiMah aZ-zArAh said...

@NurSyafinaz : boleh jer.. :)

FaTiMah aZ-zArAh said...

@Aisya Hazirah semestinyer boleh.. janji cantik , comel dan sebagainyer.. :)

Balqis Al-Hawariy said...

bila keputusan ??

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah