Sunday, August 28, 2011

Mega Giveaway by Yana,Arisa & Hanani


Cik Fatimah join giveaway Yana, Arisa & Hanani.. :)


Assalamualaikum..



  • follow blog kami bertiga ( tak wajib . if nak tau info lebih banyak, better follow lah )
  • follow blog atau like fanpage sponser sponser hadiah ( kalau nak hadiah silalah follow )
  • entry mestilah Mega Giveaway by Yana , Arisa dan Hanani .
  • Lekatkan banner contest di entry *wajib ataupun sidebar *tak wajib dan wajib dilinkkan sekali ke blog saya .
  • Listkan senarai sponser
  • Tag 3 orang rakan . pastikan mereka tahu.




Cara untuk menang :

Harus comel ~Ton warna haruslah sesuai dengan tema blog untuk menampakkan blog anda lebih comel .
Kemass~Tulisan tu penting . ramai suka gune font udamojial lah ape lah kan .. lebih lebih lagi tulisan yang bersambung-sambung . serious aku kata.. tak kemas langsung !
~ Header tu penting jugak . kebanyakan orang suka letak gambar banyak-banyak . tapi tak reti nak susun elok-elok tu pasal lah orang tak berminat .
Colourful~ Takmo lah colourful gila sampai crowded sangat pelanginya . yang pasti sedap mata memandang .



Senarai sponser:





Fana Logitech - full edit blog -
Olin Jamaluddin - Acessories 3 gelang tangan -
Yana - 5 Header
Hanani - full edit blog -
Nur syazwani - 3 necklace garden & contact lens -wajib like-
Arisa Dania - header dan full edit blog -
Fatin Nabilah - topup rm20 -
Miela Cjey - Topup RM15 -
Farahin - Full edit blog -
Cik Dil - 2 doodle boy and girl -
Scha Dayanti - 2 Header -
Na Niena - topup RM 18 -
Qay Shahimi - Header + Opening notes + GIF Photo -
Rara Tan - doodle as request -
Cik Zety - Doodle couple -
Lovely Fashion Stuff - 3 Helai baju -
Yana Elyana - 1 header + Promote blog 24 jam -
Nur husna - 2 header ada hover -
Fiqah Yassin - edit blogskin -
Apit - doodle -
Sarah Izzati - doodle bertudung -
 Anis Athia - shawl dan t-shirt rm20 setiap satu -
Nadhirah Izzati - 2 header 
-Ezral Ghazali - typhographic header , typographic profile pictures & typographics quotes upon request ! -Korean Darsha - 1 notes + 1 dress +
Afifah Farhan - 3 keychain sarawak dan 1 doodle -

Tarikh Tutup Pada 15.Oktober.2011 


Tag :


Alia Maizurah
Nur Dinie
Yasmin

Okey itu sahaja..Selamat Berjaya Cik Fatimah..!

1 Pengomen Terhebat !!:

YANA PINKY said...

thx join , dear .. anyway , list sponsor sudah bertambah ! cek di blog saya yaaa ^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Fujiwara Asuka Design with love by Fatimah Azzarah